Han Er Alltid Med Deg

fjelld dugg under soloppgang

Dette innlegget er også tilgjengelig på: English (Engelsk)

Om jeg enn skulle vandre i dødsskyggens dal, frykter jeg ikke noe ondt. For du er med meg. Din kjepp og din stav, de trøster meg.

Salme 23:4 B11BM.

Er du ensom i dag? Ensomhet er en epidemi i verden. Men i motsetning til de som bor i den falne verden, har du noe som de ikke har. Det er noen som er der med deg, alltid, inntil tidenes ende. Enten du er på jobb med dine kolleger eller hjemme alene i den dystre stillheten, der er han, Herrenes Herre og Kongenes Konge.

Det er ingenting han ikke kan gjøre. Jesus har erobret døden og forvist Satan; Derfor kan han også beseire mørket som fortærer deg. Alt du trenger å gjøre er å gå til ham. Så gå! Søk ham som har nøkkelen til en hver mørk sjakkel som holder deg nede. Han kan låse opp disse lenkene og fjerne mørket som fortærer ditt sinn. Be din kjærlige eldre bror Jesus Kristus om hjelp, så vil han gi det. Spør, og det vil bli gitt til deg; søk, og du vil finne; bank, og døren vil bli åpnet for deg. Be, og han vil være der.

Men selv i de tidene da du er for svak til å be, for trøtt til å tenke, vet at Jesus fortsatt er der til å opprettholde livet ditt og sjelen din. Selv når du vandrer gjennom skyggens og dødens dal, er han der for å lede deg gjennom den dystre ødemarken, beskytte deg, og vokte deg, den mektige krigeren som alltid er ved din side, han som bekjemper enhver demon og avverger enhver ond ånd som ville true livet ditt. Herren vil aldri la dem drepe noen av sine dyrebare sauer. Ingen kan rive dem ut av hånden hans.

Soli Deo Gloria

Takk for at du leste. Hvis denne artikkelen vært oppbyggende og du ønsker å lese mere fra meg, Tom-Roger Mittag hos Reformert, kan du abonnere ved å skrive inn e-posten din nedenfor:
Hvis du ønsker å støtte denne tjenesten, kan du gjøre det gjennom bønn.
Du kan også dele denne artikkelen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
person som holder hvitt skriverpapir

Ordet av Visdom

Johannes begynner sitt evangelium ved å gripe lesernes oppmerksomhet med et merkverdig og kjent ord som hadde en rik bakgrunn i både jødisk og gresk kultur, et ord som mange fortsatt kjenner til i dag: Logos, som betyr ord på gresk.

galakse digitalt tapet

Ordet i Begynnelsen

Disse dyrebare ordene i prologen til Johannesevangeliet gir oss et innblikk inn i evigheten, inn i det tidløse forholdet mellom Gud og Ordet, den fullkomne foreningen som er, har vært og alltid vil være.

asfalt mørk daggry endeløs

Bare For En Sesong

Gud lar bare de ugudelige triumfere for å åpenbare sin kraft og herlighet gjennom dem senere, og opphøye sitt hellige navn til hele verden.